De FSB competitie

 

De FSB competitie is afgelopen. Denk voor het komend seizoen aan de volgende uiterste data:

---  Dispensatieverzoeken om zowel in de FSB- als in de KNSB-competitie te spelen: voor 1 september 2017.

---  Opgave van het aantal teams (8-tallen, 4-tallen en bekerteam) en eventuele wijzigingen van de clubgegevens: voor 20 september 2017.

 

Basisteamsserver (staat uit)
De captains kunnen voor de aanvang van het seizoen hier (klik) hun basisteams invullen Tip: vul bij een achttal ook acht spelers in en dus niet de reservespelers er achteraan.  Dat geldt ook voor een viertal in de lagere klassen. Nadat de namen ingevuld zijn moet er wel geklikt worden op de knop stuur email naar de competitieleider en dat schermpje ook invullen.

Ter controle:  als alle handelingen goed zijn verricht krijgt behalve de competitieleider en de webmaster ook de inzender zelf een mail waarin de opgegeven namen staan.

Als alle teams zijn opgegeven gaat de basisteamserver weer offline maar u kunt het resultaat wel blijvend bewonderen als u klikt (in de linker kolom) op Basisteams. U ziet ook het programma van elk team. Kijk zo nu en dan voor eventuele mutaties. Klik hier voor FSB 16-17.

 

Het mailadres van de CL, Henk van Dijk, is competitieleider@frieseschaakbond.nl. De basisteams en de uitslagen komen, mits goed ingevuld, in dit postvak. In geval van urgente problemen is hij meestal bereikbaar op 06 29 38 18 46.

De uitslagenserver (staat uit)
Na afloop van een wedstrijd kan via de knop "uitslag invoeren" in de linker kolom meteen het resultaat worden ingevoerd door de captain. Als u daarbij hulp nodig hebt vraag het aan de competitieleider.
Het invullen van de spelers en de uitslagen is voor de thuisspelende captains niet al te moeilijk. Je ziet een lijst van de spelers van het basisteam plus eventuele eerdere invallers. Andere spelers kunnen gevonden worden met het menu er onder, bijvoorbeeld "alle leden". Soms zijn er dan meer rijtjes (bijv. 1 en 2). Staat de naam niet in de lijst: maak dan gebruik van de optie "nieuwe speler".

Ter controle:  als alle handelingen goed zijn verricht krijgt behalve de competitieleider en de webmaster ook de inzender zelf een mail waarin de namen en de uitslagen staan.

De wedstrijdkalender