Beker: ronde 2

De loting voor het gehele schema van de FSB-beker is verricht tijdens de ALV. 5 teams waren vrij in de eerste ronde. Teams 1 en 2 van eenzelfde vereniging figureren in verschillende helften van het schema waardoor ze elkaar pas in de finale kunnen treffen.

Het gereduceerde schema na ronde 1 staat hieronder, met het programma voor ronde 2. In ronde 3 krijgen we winnaar 1 tegen winnaar 2 etc. In ronde 4 (halve finale) winnaar 1/2 tegen winnaar 3/4 etc. Uiteindelijk krijgen we de finale tussen de twee teams die alles gewonnen hebben in hun helft van het schema.

Wanneer we ronde 2 kunnen spelen is nog onzeker. Het inhalen van ronde 2 van de reguliere competitie heeft voorrang. Een deadline zal later bekend gemaakt worden. Alvast spelen op een datum in onderling overleg mag natuurlijk altijd. Geef dan even een seintje aan de competitieleider.

Ronde 2:

  1. Sneek 1 - E. Lasker 1
  2. De Rode Loper - Steenwijk 2
  3. NEO - Philidor 1
  4. WES - De Donger
  5. DTK - Steenwijk 1
  6. BOB - Schaakwoude
  7. Philidor 2 - Emmeloord 1
  8. Lasker 2 - Sneek 2

De basisteamspelers van het betreffende FSB-team zijn speelgerechtigd, alsmede invallers uit lagere teams. Niet-basisteamspelers mogen voor een bekerteam uitkomen als hun rating niet hoger is dan de gemiddelde rating van dat team.