GP voor de jeugd (Groninger combinatie) 4-dec

GP voor de jeugd (Groninger combinatie) Dit is het eerste jeugd-toernooi dat ook mee gaat tellen voor de NOSBO GP dit seizoen met als toernooileider Wim Krijnen.

Details en inschrijving |

 

Hoe zit het eigenlijk met met de Friese GP?  De eerste editie staat op de kalender op 11 dec in Bolsward, maar eerst kijken we de kunst even af bij Wim Krijnen. Hij vertelde mij dat de ouders toegang krijgen tot de speelzalen met een QR code en hij ook een deel van de ouders (als het storm loopt) zal inzetten als begeleider. 
De GP in Bolsward wordt (als het doorgaat) zoals gezegd het eerste FSB jeugdtoernooi dit seizoen, voorheen zaten dan DTK, Schier en Philidor nog voor Bolsward maar door allerlei corona gerelateerde omstandigheden gingen die niet door.

Nog maar 2 FSB jeugdtoernooien op de kalender
Na Bolsward volgt nog Dokkum en misschien nog een jeugdtoernooi tijdens een KNSB jeugd toernooi in Heerenveen volgend jaar maar nog niet geagendeerd. Dat zou te weinig (3) zijn voor een GP klassement. Daarom denkt de organisatie in Bolsward nu ook aan 7 ronden Zwitsers tempo 10+0 


Op 22 november heeft ook Lasker het jeugd toernooi in SintJabik afgelast. Ze vinden het niet verantwoord het evenement te organiseren nu er zoveel besmettingen zijn onder hun doelgroep