Beker: schema loting en ronde 2

Uitslagen ronde één

De loting voor het gehele schema van de FSB-beker is verricht tijdens de ALV. Bekerhouder Philidor 2 was vrij in de eerste ronde. Teams 1 en 2 van eenzelfde vereniging figureren in verschillende helften van het schema waardoor ze elkaar pas in de finale kunnen treffen.

Het gereduceerde schema na ronde 1 staat hieronder, met het programma voor ronde 2. In ronde 3 krijgen we winnaar 1 tegen winnaar 2 etc. In ronde 4 (halve finale) winnaar 1/2 tegen winnaar 3/4 etc. Uiteindelijk krijgen we de finale tussen de twee teams die alles gewonnen hebben in hun helft van het schema.

De data achter de wedstrijden zijn een voorstel. In onderling overleg mag een andere datum worden gekozen (geef die dan zo snel mogelijk aan me door). Het mag ook in december! Uiterlijk 31 januari 2020 moet alles gespeeld zijn. In week 9 of 10 spelen we ronde 3.

Ronde 2:

  1. Jurjen Tolsma - WES do 16 jan
  2. Lemmer - Lasker 1 do 16 jan
  3. Philidor 1 - Westergoo di 14 jan
  4. NEO - Heerenveen 1 ma 20 jan
  5. De Donger - SComb. Leeuw. 1 di 14 jan
  6. DTK 1 - Mid Fryslân 1 vr 17 jan
  7. Sneek 1 - Emmeloord di 14 jan
  8. Lasker 2 - Philidor 2 vr 17 jan

De basisteamspelers van het betreffende FSB-team zijn speelgerechtigd, alsmede invallers uit lagere teams. Niet-basisteamspelers mogen voor een bekerteam uitkomen als hun rating niet hoger is dan de gemiddelde rating van dat team. Zoek ratinggemiddelden op met de link "basisteams". Ze blijven het hele seizoen geldig.